Skip to content

Ontdek de integratie van Dahua Technology IP-camera’s met het VESTA Alarmsysteem. Het is een Plug&Play oplossing waarin 2 niveaus van integratie zijn bereikt: basis en geavanceerd. De criteria die tijdens de ontwikkeling van deze oplossing zijn gehanteerd, hebben gezorgd voor een snelle en intuïtieve integratie op technisch niveau, aantrekkelijk op commercieel niveau en zeer economisch met het oog op de eindklant. De enige voorwaarde die wordt gesteld is dat zowel de IP camera als de alarmcentrale zich binnen hetzelfde LAN netwerk bevinden, zonder dat er bedrading nodig is. Hieronder vindt u de details van alle fundamentele aspecten van de analyseoplossing met Dahua Technology:

Voordelen van basisintegratie

 

  • Realtime weergave via de SmartHomeSec APP
  • Opeenvolging van foto’s of video van 15 seconden opname in geval van alarm
  • Camera gekoppeld aan een of meer zones van het systeem
  • Foto’s op aanvraag via de App en WEB
  • Automatische regels voor het maken van foto’s en video’s
  • Bewaakte IP-camera

 

Voordelen van geavanceerde integratie

Geïntegreerde analyses van Dahua Technology binnen het VESTA-systeem

De gebeurtenissen die worden gegenereerd door de activering van de analyses kunnen op verschillende manieren worden behandeld:

1. Geassocieerd met een zone-attribuut (direct, vertraagd, follow-up…
Het zal alleen alarm en sirene activeren als de partitie is ingeschakeld

2. Geassocieerd met een automatische scène
Het maakt elk type actie mogelijk: lichten aan, deurbelactivering, video- of fotoverzoek, enz…

De camera wordt nog een inbraakzone en profiteert van lijnoverschrijding of perimeterdetectie
Supervised IP camera

Verder…

Basis- en geavanceerde integratiefuncties kunnen worden gecombineerd

Camera’s die compatibel zijn met Dahua technologie

  • Voor basisintegratie: compatibiliteit met alle Dahua IP camera’s met een releasedatum vanaf 2019 en later
  • Voor geavanceerde integratie: compatibiliteit met Dahua IP camera’s serie 3 en hoger.

Aanbeveling voor gebruik: TIOC IP camera’s

 

De VESTA alarmsystemen (draadloos alarm en het hybride alarm) maken momenteel al de integratie mogelijk van alle devices van Dahua Technology, een toonaangevende febrikant van CCTV op de markt, met een lanceringsdatum van het jaar 2019 of hoger, voor een veel completere en professionelere prestatie van het alarmsysteem. Op deze manier is het nu mogelijk om live te kijken met Dahua videobewakingscamera’s in SmartHomeSec, de VESTA APP, en om op elk moment foto’s en video’s op te vragen, automatische regels te creëren voor video opname of, in het geval van een alarm, een fotoreeks of videoopname van 15 seconden te ontvangen.

 

Dahua IP camera’s van Serie 3 en hoger met AI-functies (Artificial Intelligence) bieden superieure prestaties en bieden ons de mogelijkheid tot geavanceerde integratie, inclusief Dahua Technology’s eigen analyses. Daarom kunnen we de detectie van lijnoverschrijding, de detectie van beweging van mensen of voertuigen en de perimeterdetectie configureren.

Met dat alles in het achterhoofd, kunnen we de camera constant bewaken, koppelen aan een of meerdere veiligheidszones en zelfs de mogelijkheid om het zone attribuut (onmiddellijk, vertraagd, follow-up…) te configureren door activering via analytics. Bij een alarm worden foto’s of video’s naar de meldkamer gestuurd.

Een interessant aspect is het kunnen toevoegen van Dahua camera’s aan het VESTA alarmsysteem in minder dan één minuut, dankzij de IP meta zoekmachine die in het paneel zelf is geïmplementeerd. Voor analytische functionaliteit met de VESTA centrale is het gebruik van extra relais of elementen niet nodig.

 

Back To Top